onsdag 3 september 2014

Duquesa och Perla Blanca

I helgen var vi tillbaka i Puerto de la Duquesa, ett av målen vi hade satt när vi bestämde oss för att flytta till Spanien. För två år sedan tillbringade vi semestern i Casares och på kvällarna var vi ofta  här och åt middag samt vandrade omkring i hamnen. Då tog det ca 5 minuter att åka hit men nu är vi lite längre ifrån, ca 50 minuter på A7. Inte mycket har förändrats på två år förutom att jag tyckte att det var många fler britter där, alldeles för många.

Tros det trevlig hamn och god mat på Hong Kong-restaurangen som jag återigen har glömt namnet på. The Golden Hong Kong (tack frun!)


Puerto de la Duquesa 2014


I övrigt fortsätter sommaren med full kraft här. 36 grader idag, måste ha varit 26 eller mer i vattnet och fina, stora vågor. Vi provade idag att ta med middag ner till stranden, hämtade sonen i skolan vid 15 och därefter direkt ner dit. Mycket lyckat koncept, badade till nästan kl. 19 och det var riktigt skönt i luften hela tiden. Ska bli liknande temperaturer imorgon så det lär bli en repris av dagen då.

Playa Perla Blanca - stranden vi tillbringar mycket tid på

3 kommentarer:

 1. Frun här!
  Den heter The Golden Hong Kong.

  SvaraRadera
 2. Det är ett måste att svalka sig i havet/poolen när det är så hett. Hoppas att det går bra för dig att jag kikar in på din blogg😉

  SvaraRadera
 3. Det är ett måste att svalka sig i havet/poolen när det är så hett. Hoppas att det går bra för dig att jag kikar in på din blogg😉

  SvaraRadera